Nieuws

Asensio woedend na zoveelste wisselplek, Ancelotti begrijpt frustratie van speler

Asensio woedend na zoveelste wisselplek, Ancelotti begrijpt frustratie van speler

12-09-2022 09:14
0

Marco Asensio was zondag ziedend toen bleek dat hij niet mocht invallen in het duel tussen Real Madrid en Real Mallorca. Trainer Carlo Ancelotti begrijpt de frustratie van de speler die deze zomer bij De Koninklijke besloot te blijven. 

Asensio was bezig met de warming-up na de blessure van Lucas Vázquez en dacht dat hij in mocht vallen, maar Ancelotti besloot de speler op te roepen weer te gaan zitten. Voor Asensio hield het in dat in de afgelopen vijf wedstrijden al vier keer geen beroep werd gedaan op de aanvaller. De Spaans international kon het niet waarderen en dat was duidelijk zichtbaar. 

Ancelotti begrijpt de frustratie van zijn speler en verdedigt Asensio. "Lucas raakte geblesseerd, we hadden nog maar één wisselmoment en ik heb er toen niet aan gedacht om een extra wissel door te voeren. Als hij boos is, dan ben ik het met hem eens. Dat hoort erbij, dat betekent dat je wilt spelen", zei Ancelotti na afloop. Asensio stond deze zomer voor een vertrek, maar besloot bij Real te blijven. Die loyaliteit wordt tot nu toe vooralsnog niet uitbetaald. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie