Opinie

Hoever valt opnieuw door de mand: 'Zelfs bij Jong PSV verdedigt hij matig'

Hoever valt opnieuw door de mand: 'Zelfs bij Jong PSV verdedigt hij matig'

06-09-2022 07:00

Jong PSV ging maandagavond hard onderuit tegen TOP Oss op de eigen Herdgang: 0-3. Livano Comenencia, Koen Jansen en Ki-Jana Hoever lieten een matige indruk achter tijdens de nederlaag. Vooral laatstgenoemde moet het ontgelden.

Het Eindhovens Dagblad is kritisch in de analyse over de Wolverhampton Wanderers-huurling. Dat Comenancia en Jansen door het ijs zakten in de Keuken Kampioen Divisie is volgens het ED niet problematisch, gezien hun leeftijd en gebrekkige ervaring. Van Hoever zou daarentegen meer mogen verwacht. 'Hij was dit seizoen de beoogde rechtsback voor de A-ploeg van PSV', steekt het regionale blad van wal.

'Zelfs bij Jong PSV verdedigde hij maandagavond enkele momenten matig. Hij zal na deze wedstrijd absoluut niet met zelfvertrouwen teruggaan naar trainer Ruud van Nistelrooij.' Richard Ledezma en Sávio deden als speler van het eerste van PSV mee, maar ook zij konden de nederlaag niet voorkomen. Hoever werd na één helft naar de kant gehaald door coach Adil Ramzi. Jenson Seelt was zijn vervanger.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!