Transfernieuws

Droomtransfer Willem II'er ver weg: 'Kwam voor mij als een complete verrassing'

Droomtransfer Willem II'er ver weg: 'Kwam voor mij als een complete verrassing'

04-08-2022 14:54

De droomtransfer van Willem II’er Jizz Hornkamp naar Nottingham Forest is minder dichtbij dan men dacht. Technisch directeur Teun Jacobs weet van niets. Zowel de belangenbehartigers van de spits als de Premier League-club hebben nog niets laten weten.

Het doorgaans goed ingevoerde The Athletic meldde woensdag dat Hornkamp versterking nummer dertien moet worden bij Nottingham. "Jizz is speler van Willem ll en wij hebben er geen contact over met zijn zaakwaarnemer en Nottingham Forest. Voor mij kwam dit als een complete verrassing", aldus Jacobs tegenover ESPN.

"Ik kan er ook niet zoveel mee. Ik kan er pas over nadenken als de club of speler of zaakwaarnemer zich bij me meldt. Dat is allemaal nog niet gebeurd, dus ik kan er niet zoveel mee. Ja, er is nul beweging."

Mocht de Premier League-promovendus zich wel melden, dan zal Willem II luisteren en de lijstjes paraat hebben. "Dan moeten we onze lijsten af hebben. Voor een spits is dat iets lastiger dan bijvoorbeeld voor een middenvelder. Jizz is onze spits en we willen graag promoveren met Jizz. Als ze bellen dan zal het antwoord zijn: dat is mooi, maar op dit moment is hij niet te koop."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!