Nieuws

Ajax meldt individuele training Ihattaren: 'Komende week voeren we gesprekken'

Ajax meldt individuele training Ihattaren: 'Komende week voeren we gesprekken'

03-08-2022 15:18 Laatste update: 15:44

Ajax heeft duidelijkheid gegeven over de situatie rondom Mohamed Ihattaren. Het talent traint voorlopig individueel, melden de Amsterdammers.

'Mohamed Ihattaren is deze week gestart met een individueel trainingsprogramma om fysiek fit te blijven. Komende week voeren de club en de speler gesprekken om te kijken hoe het vervolgtraject zal verlopen', meldt Ajax op de clubsite. Het blijft onduidelijk wat er precies gaande is rondom de oud-PSV'er. Volgens de landskampioen was de aanvaller annex middenvelder 'niet fit'.

De Telegraaf meldde eerder dat Ihattaren te kampen heeft met bedreigingen vanuit de criminele sfeer. Dit zou te maken hebben met zijn relatie. Verdere details zijn onbekend. In samenspraak met Ajax en veiligheidsexperts zou er zijn besloten dat Ihattaren niet meer op bekende plekken aanwezig kan zijn. De Ajacied ontkende het nieuws zelf via Instagram.

Ihattaren speelt momenteel op huurbasis voor Ajax. De technicus wordt gehuurd van Juventus. De Amsterdammers hebben een optie tot koop bedongen van twee miljoen euro.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!