Nieuws

'Derde en vierde Eredivisieclub tonen interesse voor huur van PSV'er Sambo'

'Derde en vierde Eredivisieclub tonen interesse voor huur van PSV'er Sambo'

30-07-2022 10:19

Eerder deze week werd bekend dat PSV Surandy Sambo wil verhuren. De rechtsback liet goede dingen zien tijdens de voorbereiding, maar gaat niet aan speelminuten toekomen. Naast Sparta Rotterdam en Vitesse heeft ook SC Cambuur er wel oren naar om Sambo te huren.

Dat meldt Voetbal International. Sambo maakte indruk in de wedstrijden die hij in de voorbereiding in actie kwam, maar mag toch tijdelijk uitkijken naar een andere club. Met Ki-Jana Hoever en Philipp Mwene hebben de Eindhovenaren al twee Eredivisiewaardige rechtsbacks in huis.

De verdediger is pas twintig jaar oud en zou daarom ook nog uit kunnen komen voor Jong PSV, maar dat lijkt er niet van te komen. Een verhuur aan een Eredivisieclub behoort daarom tot de mogelijkheden en dat is iets waar ze in Eindhoven wel aan mee willen werken.

Eerder werd bekend dat Sparta en Vitesse in de race zijn om de back, maar ook Cambuur lijkt nu naar zijn diensten te hengelen. Volgens VI heeft er zich nog een vierde club gemeld. Om welke club dit precies gaat, is niet bekend.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!