Nieuws

'Aanwinst Sávio heeft werkvergunning binnen en kan meespelen tegen Ajax'

'Aanwinst Sávio heeft werkvergunning binnen en kan meespelen tegen Ajax'

27-07-2022 12:39 Laatste update: 12:40

PSV heeft groen licht gekregen voor de werkvergunning van Sávio, meldt Voetbal International. De Braziliaanse aanwinst meldt zich donderdag bij de spelersgroep. Vanaf dat moment is hij per direct inzetbaar voor de Eindhovenaren.

Sávio Moreira da Oliveira wordt door PSV via Troyes AC gehuurd van de City Football Group. Het investeringsfonds van Manchester City nam hem eerder deze zomer over van hem Atlético Mineiro. Het talent wilde na gesprekken met PSV graag de overstap maken naar de nummer twee van het afgelopen Eredivisie-seizoen. Eerder repte directeur voetbalzaken John de Jong over een meerjarig traject met Sávio.

"Wij hopen dat deze overeenkomst de start is van een lang traject waarin hij veel mooie momenten met PSV gaat beleven," zei de Jong na komst van Sávio. Het is onduidelijk of de aanvaller mee gaat naar Amsterdam voor de strijd tegen Ajax om de Johan Cruijff Schaal. André Ramalho traint weer volledig mee met de groep en zal naar alle waarschijnlijkheid ook mee gaan naar Amsterdam.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!