Breaking news

'De Jong wil niet vertrekken bij FC Barcelona en weigert een salarisverlaging'

'De Jong wil niet vertrekken bij FC Barcelona en weigert een salarisverlaging'

13-07-2022 11:46 Laatste update: 11:58
2

Frenkie de Jong is niet van plan te vertrekken bij FC Barcelona en wil ook geen salaris inleveren. Transferexpert Fabrizio Romano weet te melden dat zaakwaarnemer Ali Dursun dat kenbaar heeft gemaakt bij de directie van de Catalanen.

De Jong sprak zich al eerder uit over een mogelijk vertrek bij Barça. De Oranje-international was duidelijk: hij heeft geen oren naar een overstap en wil niet vertrekken. De Spaanse grootmacht wil best langer door met De Jong, die dan wel genoegen moet nemen met een flinke salarisverlaging. De oud-Ajcacied is echter niet van plan daaraan mee te werken.

Manchester United is ook op de hoogte gebracht van het besluit, meldt Romano. De deal dreigt af te ketsen en dat is een grote aderlating voor onder meer Erik ten Hag. De Tukker zag in De Jong een geweldige aanwinst en belangrijke pion in het nieuwe United.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!