Reactie

Dankbare Sinisterra: 'Elke keer weer kreeg ik vleugels als ik het veld opliep'

Dankbare Sinisterra: 'Elke keer weer kreeg ik vleugels als ik het veld opliep'

07-07-2022 13:49 Laatste update: 13:57

Luis Sinisterra heeft donderdag zijn transfer naar Leeds United afgerond. De Colombiaan mag zich van zijn beste kant gaan laten zien in de Premier League. Op de clubsite van Feyenoord blikt Sinisterra terug op zijn periode in Rotterdam.

‘Na mijn vertrek uit Colombia voor een avontuur in Europa kon ik mij de afgelopen jaren geen betere plek wensen dan bij Feyenoord,’ aldus een dankbare Sinisterra, die de afgelopen jaren op zijn plek was in de havenstad. Vier jaar geleden streek de linksbuiten neer in Rotterdam. Na een lastige beginperiode met weinig speeltijd ontwikkelde hij zich tot de sterspeler van de ploeg.

Sinisterra laat zijn dank blijken aan de Feyenoord-supporters, die er altijd voor hem waren. Ook in de moeilijke periodes stond de club voor hem klaar, zoals tijdens zijn zware kruisbandblessure die hij begin 2020 opliep. 'Daar ben ik iedereen enorm dankbaar voor. Door de supporters leek het elke keer weer alsof ik vleugels kreeg als ik het veld op kwam. Ik ga veel dingen enorm missen, maar er zijn nog veel meer mooie herinneringen die ik voor altijd bij me zal dragen.’

Ook op de clubwebsite van Leeds reageert de 23-jarige linksbuiten op de transfer. 'Ik ben heel blij om bij deze mooie club te tekenen', vertelt hij. 'Ik weet dat Leeds veel historie heeft en fantastische supporters. Ik heb veel gehoord over het stadion en de sfeer. Ik kan niet wachten om dat daadwerkelijk mee te maken. Als kind droomde ik van spelen in de Premier League en nu ben ik er bijna.'

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!