Nieuws

Dit is wanneer de 36-jarige Messi besluit om te stoppen met voetballen

Dit is wanneer de 36-jarige Messi besluit om te stoppen met voetballen

27 maart - 15:57

Lionel Messi is met zijn 36 jaar niet meer de jongste en dus laaien de vragen over een mogelijk pensioen steeds meer op. Wat zegt de Argentijn zelf over wanneer hij zijn schoenen aan de wilgen gaat hangen? VoetbalNieuws.nl geeft meer informatie.

In de Big Time Podcast bespreekt Messi de vraag die iedere voetballiefhebber zichzelf liever niet afvraagt: wanneer gaat hij stoppen? De aanvaller lijkt met zijn transfer naar Inter Miami te hebben gekozen voor het geleidelijk afbouwen van zijn carrière, maar denkt de dribbelaar zelf al aan stoppen?

Wat zegt Messi over een mogelijk pensioen?

"Ik weet dat zodra ik doorheb dat ik niet langer kan presteren, ik niet langer van het spelletje geniet óf dat ik mijn teamgenoten niet meer kan helpen, ik zal stoppen", laat de Argentijnse wereldkampioen weten in de podcast. Messi heeft geen specifieke leeftijd gebonden aan zijn pensioen. "Dat maakt niet uit. Als ik me nog goed voel, dan blijf ik voetballen."

 Messi speelde in het verleden voor FC Barcelona en Paris Saint-Germain. Na de winst op het WK 2022 maakte de aanvaller in de zomer de overstap naar Inter Miami. Daar heeft de Argentijn nog een contract tot 31 december 2025.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!