PSV moet de markt weer op: deze verdediger gaat definitief vertrekken uit Eindhoven

PSV moet de markt weer op: deze verdediger gaat definitief vertrekken uit Eindhove
27 april om 14:16

PSV kent sportief en financieel een topseizoen. De Eindhovenaren zijn officieus kampioen en kunnen ook aardig wat miljoenen bijschreven. Toch is er een klein smetje op het seizoen. Een peperdure huurspeler vertrekt na dit seizoen zonder enige indruk te hebben gemaakt en VoetbalNieuws vertelt je wie.

PSV kocht afgelopen zomer keurig in. Jerdy Schouten, Noa Lang en Hirving Lozano waren de kanonnen die de Eindhovenaren aantrokken. Naast deze aanwinsten werden er ook nog enkele spelers gehuurd. Sergino Dest, Malik Tillman en Armel Bella-Kotchap.

Welke peperdure leenspeler gaat PSV verlaten in de zomer?

Bella-Kotchap maakte tot op heden geen enkel moment indruk in Eindhoven. De verdediger kampte al snel met een schouderblessure en het Eindhovens Dagblad stelt dat de mandekker komende zomer zeer zeker gaat vertrekken. 'Hij kampt opnieuw met tandproblemen en vertrekt na dit seizoen bij PSV, zo is eerder al besloten.'

Hoeveel heeft de huurdeal van Bella-Kotchap gekost?

De verdediger kwam over van Southampton, dat afgelopen seizoen degradeerde uit de Premier League. Op de slotdag van de transferperiode betaalde PSV voor de huurdeal naar verluidt drie tot vier miljoen euro voor de verdediger die slechts zes wedstrijden in actie kwam.