Nieuws

'Transfervrij vertrek dreigt: dit is de situatie van Sambo en Bella-Kotchap'

'Transfervrij vertrek dreigt: dit is de situatie van Sambo en Bella-Kotchap'

26 februari - 15:43 Laatste update: 17:57

Maandagavond zullen Shurandy Sambo en Armel Bella-Kotchap deel uitmaken van Jong PSV. Het Eindhovens Dagblad gaat verder in op het perspectief van het tweetal bij de Eindhovense ploeg.

Dreigt een transfervrij vertrek voor Sambo? 

Sambo komt dit seizoen weinig aan spelen toe. De rechtsback maakte vorig seizoen veel indruk bij Sparta, maar heeft Peter Bosz nog niet weten te overtuigen van zijn kwaliteiten. Het Eindhovens Dagblad meldt dat er afgelopen winter geen gesprekken zijn gevoerd om de aflopende verbintenis van de speler te verlengen. Hierdoor lijkt Sambo aan het eind van het seizoen de Eindhovenaren transfervrij te gaan verlaten.

Wanneer kan Bella-Kotchap weer in actie komen voor PSV? 

Ook Bella-Kotchap heeft nog geen onuitwisbare indruk in Eindhoven achtergelaten. De verdediger wordt gehuurd van Southampton, maar kampt al sinds het begin van het seizoen met de nodige blessures. Nu lijkt de verdediger dan toch echt op de weg terug. Zaterdag zat hij tegen PEC Zwolle voor het eerst weer bij de selectie, maar kwam het nog niet tot een rentree. De komende periode staat voor de Duister volledig in het teken van wedstrijdfit worden om nog een rol van betekenis te gaan spelen bij PSV.

Guus Til en Richard Ledezma trainden ook mee met de belofteploeg, maar kunnen maandagavond niet in actie komen. Ricardo Pepi zou in theorie wel kunnen aansluiten bij Jong PSV, maar dat is nog onbekend, aldus het ED.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!