Nieuws

Waarom liepen de Feyenoord-gemoederen hoog op tussen Karsdorp, Slot en De Wolf?

Waarom liepen de Feyenoord-gemoederen hoog op tussen Karsdorp, Slot en De Wolf?

22 februari - 22:23

Een opvallend moment tijdens het Europa League-duel tussen AS Roma en Feyenoord. Rotterdammer Rick Karsdorp voerde tijdens de rust een hevige discussie met Arne Slot en John de Wolf. VoetbalNieuws.nl legt je uit hoe deze aanvaring tot stand kwam.

Vlak voordat scheidsrechter Jesús Gil Manzano voor de rust floot, was er eerst een ander moment waar hij zijn fluit voor gebruikte. De arbiter zag Igor Paixão wegdraaien bij Karsdorp, maar in zijn ogen iets te enthousiast. Manzano floot de Braziliaan af en dat leidde tot het nodige ongenoegen bij Slot en De Wolf.

Toen het fluitsignaal voor de rust klonk, zag Slot zijn kans schoon om verhaal te halen bij Karsdorp. Die zei kort daarvoor nog: “Kijk dan, ik bloed, ik bloed!”. Slot leek het daar niet mee eens te zijn en daarom ging hij verhaal halen bij de voormalig speler van Feyenoord. De oefenmeester van de Rotterdammers kreeg bijval van De Wolf.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!