Transfernieuws

Goed nieuws voor De Ligt: 'Chelsea en Juventus voeren vergevorderde gespekken'

Goed nieuws voor De Ligt: 'Chelsea en Juventus voeren vergevorderde gespekken'

30-06-2022 20:48

Chelsea en Juventus zijn inmiddels in een vergevorderd stadium beland in de gesprekken oer Matthijs de Ligt. The Blues willen ver gaan om de Nederlander over te nemen. Daarnaast staat ook Nathan Aké van Manchester City op de radar.

Met dat nieuws komt The Telegraph. De nieuwe Chelsea-eigenaar Todd Boehly zit niet stil en wil imponeren op de transfermarkt. Naast De Ligt en Aké staan ook vleugelflitsers Raheem Sterling (City) en Raphinha (Leeds United) op de radar. Laatstgenoemde wordt ook gelinkt aan FC Barcelona en Arsenal.

Het lijkt erop dat De Ligt wel oren heeft naar een transfer naar Engeland. Volgens de Engelse krant is Juventus zelfs bereid om mee te werken aan een bedrag dat kleiner is dan de ontsnappingsclausule. Chelsea is op zijn beurt bereid om Timo Werner of Christian Pulisic als ruilmiddel bij de deal te betrekken. Wanneer De Ligt en Aké samen in Londen spelen zou dat een mooie oefening zijn voor het WK in Qatar. Laatstgenoemde zou voor veertig miljoen euro opgehaald kunnen worden in Manchester.