Transfernieuws

'Feyenoord had geen trek in Excelsior-eis en informeerde nog naar Danjuma'

'Feyenoord had geen trek in Excelsior-eis en informeerde nog naar Danjuma'

1 februari - 23:45

Feyenoord besloot zich terug te trekken voor de deal van Couhaib Driouech vanwege de eisen van Excelsior. Ook waagden de Rotterdammers zich aan Arnaut Danjuma, wordt verteld bij Voetbal International. 

Verslaggever Martijn Krabbendam vertelt over de manier waarop de deal tussen Excelsior en Feyenoord stukliep. "Excelsior wilde Leo Sauer in de deal betrekken, en dat vond Feyenoord ook wel oké. Dan kon die jongen een halfjaar bij Excelsior spelen, ritme opdoen om daarna weer terug te keren naar De Kuip. Excelsior wilde hem alleen langer hebben dan een half jaar, dat zag Feyenoord niet zitten. Uiteindelijk is die deal daarop geklapt", wordt gesteld in de liveshow van VI.

Feyenoord tastte uiteindelijk mis voor Luciano Rodríguez en kreeg ook geen gehoor bij Danjuma. "Feyenoord had gehoopt een topspeler naar De Kuip te halen. Slot heeft daar al die tijd om gevraagd, maar het is niet gelukt om die speler te halen. Ze hebben er alles aan gedaan met Rodríguez, maar die komt waarschijnlijk pas van de zomer. Ze hebben Danjuma gebeld, en nog een aantal spelers benaderd. Alleen kregen ze altijd hetzelfde te horen: niet geïnteresseerd in de Eredivisie. Dat maakt het wel lastig."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!