Nieuws

Voetbal tijdens de feestdagen: deze wedstrijden kun je kijken op Kerstavond

Voetbal tijdens de feestdagen: deze wedstrijden kun je kijken op Kerstavond

23-12-2023 23:01 Laatste update: 24-12-2023 11:10

De feestdagen staan voor de deur, maar dat betekent niet dat al het voetbal stil komt te liggen. Gelukkig is er de mogelijkheid om de belangrijkste bijzaak van het leven te blijven volgen terwijl je, heel misschien, met familie aan het kerstdiner of de oliebollen zit. Hoe ziet het speelschema voor Kerstavond eruit en waar kun je de wedstrijden volgen? VoetbalNieuws dient als je agenda!

Op 24 december wordt er meestal niet gevoetbald in de Premier League, maar deze keer wel. Voor het eerst sinds 28 jaar staat er weer een wedstrijd op het programma op de dag van Kerstavond. Dat kwam op veel verweer te staan van fans én Chelsea-coach Mauricio Pochettino, maar het duel in Wolverhampton gaat wel gewoon door. De spelers en staf van The Blues moeten in totaal twee uur en driekwartier reizen. Hopelijk zijn ze dan nog op tijd voor wanneer het kerstdiner begint.

Daarvoor staat het duel tussen Motherwell en Rangers FC in de Schotse Premiership op het programma. Aan het einde van de middag kun je op Ziggo Sport kijken naar de Turkse clash tussen Fenerbahçe en Galatasaray. In het islamitische Turkije is er geen verweer voor voetbal tijdens de kerstdagen.

Welke wedstrijden zijn er op Kerstavond?

Zondag 24 december (Kerstavond)
13.00 uur: Motherwell - Rangers FC (Ziggo Sport)
14.00 uur: Wolverhampton Wanderers - Chelsea (Viaplay)
17.00 uur: Fenerbahçe - Galatasaray (Ziggo Sport)

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!