Nieuws

VN TV-gids: negen Eredivisie-wedstrijden tegelijkertijd, titelstrijd in de PL

VN TV-gids: negen Eredivisie-wedstrijden tegelijkertijd, titelstrijd in de PL

07:00, Vandaag Laatste update: 07:00
3

Is er voetbal vandaag? Iets wat de échte liefhebbers zich elke dag afvragen. VoetbalNieuws.nl zet de leukste duels op een rijtje én informeert je waar deze te volgen zijn. Neem daarnaast hier vooral zelf een kijkje welke wedstrijden er afgewerkt worden voor vandaag.

Speelronde 33 in de Eredivisie

Zondagmiddag staan om 14.30 uur alle wedstrijden van speelronde 33 in de Eredivisie op het programma. PSV is uiteraard al kampioen, maar in sommige gevallen wordt er nog volop gestreden om belangrijke plekken. Zo gaan RKC Waalwijk en Excelsior in de resterende twee wedstrijden nog uitmaken wie in de play-offs nog moet vrezen voor degradatie en strijden FC Twente, AZ, Ajax, NEC en FC Utrecht nog om rechtstreekse Europese  plekken. De wedstrijden worden allemaal integraal uitgezonden, sommigen op tv, anderen op internet, maar je zou natuurlijk ook naar het schakelprogramma op het open kanaal van ESPN kunnen kijken.

ESPN: schakelprogramma
ESPN 2: Fortuna Sittard - PSV
ESPN 3: NEC - Feyenoord
ESPN 4: Ajax - Almere City

Manchester United - Arsenal

De strijd om de landstitel in de Premier League is nog altijd in volle gang. Arsenal en Manchester City gaan uitmaken wie kampioen van Engeland wordt. Beide ploegen hebben evenveel wedstrijden gespeeld, met City als koploper en twee punten meer. Met nog twee speelrondes te gaan belooft te ontknoping spannend te worden. Wanneer Arsenal wint van Manchester United, gaat het in ieder geval voor even weer over City heen, dat dinsdag in actie komt tegen Tottenham Hotspur. Volgende week valt dan de beslissing. Het United van trainer Erik ten Hag moet overigens winnen om via de competitie nog Europees voetbal te kunnen halen. Afgelopen maandag werd er teleurstellend met 4-0 verloren van Crystal Palace.

Manchester United - Arsenal wordt vanaf 17.30 uur live uitgezonden op Viaplay.