Transfernieuws

'Na Timber, Martínez en Antony nóg een Ajacied op Ten Hags United-lijstje'

'Na Timber, Martínez en Antony nóg een Ajacied op Ten Hags United-lijstje'

26 juni - 17:30
6

Erik ten Hag blijft maar rondkijken bij Ajax voor potentiële Manchester United-versterkingen. Na Lisandro Martínez, Jurriën Timber en Antony zou nu ook Nicolás Tagliafico in beeld zijn bij The Mancunians, meldt het Algemeen Dagblad.

Dat Ten Hag er niet vies van is om oude bekenden mee te nemen naar zijn nieuwe club, is algemeen bekend. De trainer haalde bij Ajax onder meer Sébastien Haller, Zakaria Labyad en Sean Klaiber, die hij kende uit zijn FC Utrecht-tijd. Sinds Ten Hags vertrek naar United worden Martínez, Timber en Antony steevast met een overgang naar de Engelse grootmacht in verband gebracht. Nu wordt Tagliafico aan dat rijtje toegevoegd door het AD.

De linksback aast al een tijdje op een vertrek bij de Amsterdammers en lijkt daardoor een makkelijkere prooi dan de eerdergenoemde Ajacieden. Met de Argentijnse linksback is de afspraak gemaakt dat hij voor een schappelijk bedrag mag vertrekken. Voor Martínez, Timber en Antony moet de absolute hoofdprijs op tafel worden gelegd.

Afgelopen winter was Tagliafico nog dicht bij een transfer naar FC Barcelona. Ajax liet de 29-jarige back echter niet gaan. De verdediger heeft nog een contract voor één jaar in Amsterdam. In de winter vroegen de Amsterdammers nog vijf miljoen euro voor Tagliafico. Het is onbekend hoeveel de back nu moet kosten.

Mocht Tagliafico vertrekken, dan lijkt de opvolger al klaar te staan. Ajax is dicht bij het aantrekken van AZ-aanvoerder Owen Wijndal, die voor circa tien miljoen euro over moet komen van de Alkmaarders.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie