Nieuws

Benítez spreekt uit waarom hij PSV boven PSG verkoos: 'Klopt dat er interesse was'

Benítez spreekt uit waarom hij PSV boven PSG verkoos: 'Klopt dat er interesse was'

25 juni - 21:00
1

Walter Benítez heeft zijn officieuze debuut gemaakt voor PSV. Na het met 6-0 gewonnen duel met BW Lohne stond de Argentijnse doelman kort voor de camera om zijn keuze voor PSV te verklaren. 

Benítez werd bij OGC Nice gezien als één van de betere Ligue 1-keepers en had de meeste reddingen op zijn naam staan in de Franse competitie. Vanwege zijn goede prestaties kon de 29-jarige sluitpost ook de tweede keeper worden bij Paris Saint-Germain, zegt hij zelf. "Het klopt dat er interesse was", stelt Benítez. "Maar het is mijn doel om zoveel mogelijk wedstrijden te spelen, om dat nummer steeds verder te laten groeien. Mijn ontwikkeling is voor mij het belangrijkste. Ik kreeg direct een goed gevoel bij PSV en daarom ben ik nu hier."

PSV heeft een grote naam in Brazilië en Argentinië en de doelman wil prijzen gaan pakken met de club uit de lichtstad. "Dit is een grote club, met veel geschiedenis, die ook successen heeft geboekt. Ik denk dat PSV mij kan helpen bij mijn eigen carrière, om zo ver mogelijk te komen. Het is de bedoeling om hier prijzen te gaan pakken", besluit de doelman. Benítez kwam transfervrij over van Nice en tekende deze week een driejarig contract bij PSV. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie