Transfernieuws

RKC huurt Deense Arsenal-spits die Odgaard moet doen vergeten

RKC huurt Deense Arsenal-spits die Odgaard moet doen vergeten

23 June - 11:40 Laatste update: 11:43
0

RKC Waalwijk heeft zich het komende seizoen versterkt met Mika Biereth. De Deense spits komt over van Arsenal FC en wordt één seizoen gehuurd van The Gunners. Het is de taak aan Biereth om de waarschijnlijk vertrekkende landgenoot Jens Odgaard te doen vergeten,, die onderweg lijkt naar AZ. 

Dat meldt RKC via de officiële kanalen. Biereth werd in Fulham opgepikt door Arsenal en mag zich nu gaan opmaken voor het hoogste niveau op de Nederlandse velden. Algemeen directeur Frank van Mosselveld is blij met de overeenkomst. "We zijn enorm blij dat we Mika hebben kunnen huren. Met zijn talent en potentie is hij één van de grootste talenten van de Arsenal Academy en daarmee voor ons een echte buitenkans. Bij RKC krijgt hij komend seizoen de mogelijkheid om wekelijks minuten te maken op Eredivisieniveau en zich daardoor verder te ontwikkelen."

RKC beleeft een drukke periode voor het begin van het nieuwe seizoen. De transferperiode gaat pas op 1 juli van start en duurt tot 31 augustus, maar spelers als Alexander Büttner, Richard van der Venne en Finn Stokkers verlieten de Waalwijkse club al. Daar staat wel tegenover dat Kevin Felida, Julian Lelieveld en Joey Kesting de overstap naar het Mandemakers Stadion maken. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie