Transfernieuws

'PSV doet meer Duitsers van de hand en ziet doelman naar derde Bundesliga gaan'

'PSV doet meer Duitsers van de hand en ziet doelman naar derde Bundesliga gaan'

21-06-2022 07:25

PSV ziet naast Mario Götze, Philipp Max en Roger Schmidt nóg een Duitser wellicht uit Eindhoven vertrekken. Doelman Vincent Müller is naar alle waarschijnlijkheid onderweg naar derde Bundesliga-club MSV Duisburg

Dat weet het Eindhovens Dagblad te melden. Müller kwam twee jaar geleden over van Würzburger Kickers voor een half miljoen euro en kwam niet in het stuk voor in de lichtstad. De 21-jarige sluitpost lag tot 2023 vast in Eindhoven en de verwachting is dat de Duitse club een kleine transfersom overmaakt aan PSV. 

Max staat in de belangstelling van Union Berlin, maar het vraag en aanbod tussen de twee clubs ligt nog te ver uit elkaar. Max arriveerde in 2020 voor bijna acht miljoen euro bij PSV en beleefde een goed eerste jaar. Het afgelopen seizoen was de Duitse back wisselvallig, maar PSV is dat nog geen reden om uitverkoop te houden en daarmee een precedent te scheppen. 

Union is bekend met PSV'ers en huurt momenteel Timo Baumgartl. De centrale verdediger kan voor ruim drie miljoen euro definitief worden overgenomen door de club.