Nieuws

VN TV-gids: bekerfinale bij de vrouwen, spannend Serie A-duel

VN TV-gids: bekerfinale bij de vrouwen, spannend Serie A-duel

06:30, Vandaag Laatste update: 06:30
3

Is er voetbal vandaag? Iets wat de échte liefhebbers zich elke dag afvragen. VoetbalNieuws.nl zet de leukste duels op een rijtje én informeert je waar deze te volgen zijn. Neem daarnaast hier vooral zelf een kijkje welke wedstrijden er afgewerkt worden voor vandaag.

Bologna - Juventus

Massimiliano Allegri weet al dat hij volgend seizoen niet aan het roer zal staan bij Juventus. Wel haalde hij al een Champions League-ticket binnen en won hij de Coppa Italia. Ook Bologna mag volgend seizoen meedoen aan het miljoenenbal, maar in de één na laatste speelronde in de Serie A staat nog wel een leuk duel op het programma. In het Renato Dall’Ara nemen de nummer drie en vier van de Italiaanse competitie het tegen elkaar op. Ziggo Sport Voetbal zal het duel, dat start om 21.00, geheel uitzenden. Vanaf 22.00 zal de wedstrijd ook geheel te zien zijn op het open kanaal van Ziggo Sport.

Ajax Vrouwen - Fortuna Sittard vrouwen

Op tweede pinksterdag wordt er in Nederland nog een prijs vergeven. De vrouwen van Ajax en Fortuna Sittard nemen het tegen elkaar op in de bekerfinale. De Amsterdammers eindigde als tweede in de competitie, terwijl Fortuna Sittard de nummer vier is. In de competitie won Ajax eenmaal met 0-4 in Sittard en in Amsterdam werd het 1-1. ESPN 1 za de plaats zijn om het gehele duel te bekijken.