Nieuws

Lofzang voor Tadic: 'In aanloop naar topwedstrijden veranderen zijn ogen gewoon'

Lofzang voor Tadic: 'In aanloop naar topwedstrijden veranderen zijn ogen gewoon'

17 mei - 19:38 Laatste update: 19:42
0

Davy Klaassen is erg blij dat hij samen met Dusan Tadic mag spelen bij Ajax. De Oranje-international is gecharmeerd van zijn werklust en denkt dat de Serviër misschien wel de grootste Ajacied uit de selectie is.

Er zitten verschillende spelers in de selectie bij Ajax die vanuit de jeugdopleiding doorgegroeid zijn naar het eerste elftal. "Wij zijn allemaal bij Ajax opgegroeid, wij zijn echte Ajacieden", aldus Klaassen in de Pak Schaal Podcast van Voetbal International. "Dusan is niet bij Ajax opgegroeid, maar is misschien nog wel de ergste. Ik heb dat echt nog nooit gezien."

"Hij heeft dat zo sterk", vervolgt Klaassen zijn lofzang over de Ajax-aanvoerder. "Zeker als je tegen PSV of Feyenoord speelt, dan veranderen zijn ogen gewoon. Dan is hij op zijn best. Voor tegenstanders is het irritant. Maar wij genieten ervan, ook omdat hij wedstrijden gewoon beslist voor het team. Hij staat er altijd."

Volgens de Oranje-international eist de 33-jarige Serviër veel van zijn teamgenoten. "In de kleedkamer kan het er af en toe wel hard aan toegaan. Maar soms draai je daardoor wel wedstrijden om. Hij verwacht van iedereen alles, maar hij geeft zelf ook altijd alles. Hij is de ultieme aanvoerder", besluit Klaassen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Ook te beluisteren op Spotify

Plaats een reactie