Nieuws

'Tonali zit er volledig doorheen door gokschandaal en krijgt hulp voor verslaving'

'Tonali zit er volledig doorheen door gokschandaal en krijgt hulp voor verslaving'

14-10-2023 17:15 Laatste update: 17:44

Sandro Tonali wordt momenteel onderzocht in een grootschalig gokschandaal en de Italiaan zou er volgens Corriere della Sera volledig doorheen zitten. De middenvelder heeft het Italiaanse team momenteel verlaten.

In Italië is men volledig in de ban van het gokschandaal dat heerst onder de Italiaanse spelers. Zo worden momenteel Tonali, maar ook Nicolò Fagioli en Nicolò Zanialo onderzocht. De Italiaanse krant weet te melden dat Tonali het de afgelopen dagen zwaar heeft gehad en in tranen is uitgebarsten bij zijn naasten. De middenvelder zou zich beschaamd voelen aangezien de klap voor hem zo groot is. Tonali zou momenteel hulp hebben gezocht bij een therapeut in verband met zijn gokverslaving.  

Momenteel is Tonali onderweg naar Engeland waar hij opgevangen zal worden door zijn Newcastle United-manager Eddie Howe. Het Italiaanse medium meldt dat Howe Tonali zal bijstaan en al geïnformeerd heeft naar zijn mentale toestand. Afgelopen zomer trok Tonali de deur bij AC Milan nog achter zich dicht voor een Engels avontuur.