Nieuws

PSV-aanvaller kan zich opmaken voor interlands: Lozano terug bij Mexico

PSV-aanvaller kan zich opmaken voor interlands: Lozano terug bij Mexico

06-10-2023 10:11 Laatste update: 10:11

Hirving Lozano is teruggekeerd in de selectie van Mexico. De aanvaller ontbrak vanwege een blessure nog tijdens de Gold Cup, maar kan voor het eerst in een half jaar weer zijn opwachting maken voor de Mexicanen.

Naast Lozano zien we ook Feyenoord-spits Santiago Gimenez in de definitieve selectie van Mexico, samen met de door Ajax verhuurde Jorge Sánchez. De laatste interland van Lozano was op 27 maart tegen Jamaica. De aanvaller was tijdens het 3-3 gelijkspel nog trefzeker, maar raakte voor de volgende interlandperiode geblesseerd.

Lozano moest de gewonnen Gold Cup aan zich voorbij laten gaan. Nu is de zomeraanwinst van PSV weer helemaal terug. Mexico werkt op 15 oktober een vriendschappelijk interland af tegen Ghana, waar drie dagen later Duitsland de tegenstander is.

Lozano droeg na zijn debuut in februari 2016 nog eens 63 keer het shirt van Mexico, waarin de aanvaller zeventien keer trefzeker was.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!