Nieuws

Ibrahimovic heeft weinig vertrouwen in Ten Hag: 'Welke ervaring heeft deze coach?'

Ibrahimovic heeft weinig vertrouwen in Ten Hag: 'Welke ervaring heeft deze coach?'

03-10-2023 09:28
1

Zlatan Ibrahimovic heeft zijn vraagtekens gezet bij de kunde van Erik ten Hag. De Zweed vraag zich openlijk af of de Nederlandse manager de juiste trainer is voor Manchester United.

Ibrahimovic, die dinsdag zijn verjaardag viert, vertelt tegenover journalist Piers Morgan dat hij betwijfelt over Ten Hag om kan gaan met de grote namen bij United. "Het is een groot verschil om van Ajax naar United te komen", vertelt de Zweed. "Je hebt een ander soort discipline. Ajax is een club met de beste talenten. Ze hebben geen grote sterren." Volgens Ibrahimovic is dat niet het enige probleem. "Wat is de ervaring van deze coach? Jonge talenten. Hij komt naar United, het is een andere mentaliteit. De spelers daar worden verondersteld grote sterren te zijn. Ik denk niet dat je die dezelfde behandeling geeft."

De Zweedse vedette vraagt zich af hoe veel tijd Ten Hag nog over heeft bij United. "Hoeveel tijd geef je een coach? Het hangt af van de eigenaren wat ze willen, maar als je naar de fans luistert, heb je niet veel tijd omdat ze willen winnen en ik begrijp ze omdat ze dat gewend zijn."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!