Breaking news

Update: 'Bayern richt vizier tóch op Geertruida, maar is nog altijd niet concreet'

Update: 'Bayern richt vizier tóch op Geertruida, maar is nog altijd niet concreet'

29-08-2023 16:56 Laatste update: 16:53
1

Bayern München gaat zich tóch melden voor Lutsharel Geertruida, zo meldt Gianluca Di Marzio. Der Rekordmeister heeft Benjamin Pavard zien vertrekken naar Internazionale en heeft naar verluidt toch besloten dat de Oranje-international de nieuwe verdediger moet worden in München.

De sluimerende interesse van Bayern in Geertruida werd de afgelopen weken duidelijk. De Duitse landskampioen wil hoe dan ook de transfermarkt op omdat er met Pavard een multifunctionele verdediger is vertrokken en daardoor zou de verdediger van Feyenoord als één van de kandidaten gelden.

De afgelopen dagen leek Bayern te kiezen voor Chelsea-verdediger Trevor Chalobah, maar volgens Di Marzio is er nu toch een andere keuze gemaakt. Er gaat idealiter niet in de Premier League worden geshopt, maar in de Eredivisie en dat betekent dat Geertruida zich mogelijk op mag maken voor alsnog een transfer naar de Bundesliga nadat hij eerder een deal met RB Leipzig af zag ketsen.

Bayern gaat dus aan een deal werken en dat betekent wel dat de hoofdprijs naar alle waarschijnlijkheid op tafel moet komen. De Telegraaf meldde al eerder dat Feyenoord-directeur Dennis te Kloese hoog in de boom gaat zitten en dat er moet worden gedacht aan een bedrag van tussen de veertig en vijftig miljoen euro.

Update: Volgens 1908 is Bayern München nog altijd niet concreet voor Lutsharel Geertruida, ondanks de berichtgeving van Gianluca Di Marzio. Het betrouwbare fanmedium berust zijn informatie op ingewijden rondom Feyenoord en de verdediger. Het woordje 'nog' impliceert wel dat er niet uitgesloten wordt dat er alsnog toenadering gezocht kan worden.