Transfernieuws

Dit zegt PSV'er Joey Veerman over een mogelijke toptransfer in de zomer

Dit zegt PSV'er Joey Veerman over een mogelijke toptransfer in de zomer

4 mei - 17:52

Joey Veerman heeft laten weten dat verschillende clubs al interesse in hem hebben getoond. De middenvelder van PSV gaf aan geen idee te hebben over de status van een mogelijke zomertransfer.

Tijdens een interview bij ESPN werd Veerman gevraagd door Kees Kwakman of er clubs zijn die interesse in hem tonen. Veerman antwoordde. "Als ik heel eerlijk ben: ik heb werkelijk geen idee. Ik vraag het af en toe ook wel eens aan mijn zaakwaarnemer... Ze zeggen wel dat er clubs hebben gebeld en interesse hebben, maar wat moet je daar nou mee?"

Veerman gaf verder aan dat hij openstaat voor een transfer naar een warme bestemming, mocht hij daadwerkelijk vertrekken bij PSV en naar het buitenland gaan. "Dat zou top zijn," aldus Veerman. "Maar als het een ander land wordt: als het een mooie club is, dan is het niet anders, dat de zon daar niet schijnt."

Veerman staat sinds 2022 onder contract bij PSV en heeft nog een twee jaar durende verbintenis. De 25-jarige stylist speelde tot dusver 112 officiële wedstrijden voor de Eindhovenaren, scoorde daarin 22 keer en gaf ook 37 assists. Volgens Transfermarkt.nl vertegenwoordigt hij een marktwaarde van ongeveer 32 miljoen euro.