Transfernieuws

'Feyenoord denkt aan oud-speler als mogelijke coach van beloftenelftal'

'Feyenoord denkt aan oud-speler als mogelijke coach van beloftenelftal'

4 mei - 17:14 Laatste update: 17:15

Feyenoord heeft interesse in Pascal Bosschaart om de openstaande trainerspositie bij het Onder-21 elftal in te vullen. De oud-Feyenoord-verdediger is benaderd door de club om deze rol op zich te nemen, meldt 1908.nl.

De ontwikkeling bevindt zich nog in een vroeg stadium. De huidige trainer, Melvin Boel, verlaat de club. De 37-jarige coach ging nog in beroep tegen het besluit van Feyenoord, maar was niet succesvol.

Bosschaart is al onder contract bij Feyenoord. Momenteel is hij assistent-trainer bij FC Dordrecht. Feyenoord heeft een alliantie met de Keuken Kampioen Divisie-club. De Dordtenaren beleven onder hoofdtrainer Michele Santoni een succesvol eerste samenwerkingsseizoen.

Het is nog afwachten hoe de gesprekken tussen Bosschaart en Feyenoord zich zullen ontwikkelen. Bosschaart is de eerste naam die genoemd wordt om Boel op te volgen bij Feyenoord Onder-21. Eerder werkte hij bij IJsselmeervogels en SC Cambuur.

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!