Nieuws

'Ajax krijgt genoeg van zaakwaarnemer Potter: mogelijk geen deal tussen beiden'

'Ajax krijgt genoeg van zaakwaarnemer Potter: mogelijk geen deal tussen beiden'

4 mei - 11:20

Graham Potter gaat misschien toch niet de nieuwe coach van Ajax worden. Volgens geruchten wil Ajax de stekker uit de onderhandelingen trekken door het gedrag van de zaakwaarnemer van Potter. Na weken van onderhandelen is er nog altijd geen deal beklonken.

'Het is duidelijk dat de zaakwaarnemer van Potter, John Morris, het hard speelt en dat Ajax er bijna genoeg van heeft', schrijft het account SamC_reports op X, het voormalige Twitter. 'Ze wilden het 2 weken geleden afgerond hebben, maar de definitieve overeenkomst is er nog steeds niet. De situatie is ‘zorgwekkend’, bevestigt een bron.'

Daarmee komt het nieuws in de lijn van het eerder gebrachte nieuws door De Telegraaf. De Amsterdammers willen graag de komende week hun nieuwe coach aanstellen, maar als de onderhandelingen met Potter nog langer gaan duren dan zit een akkoord er niet in. Naast Potter is Ajax ook nog altijd geïnteresseerd in Francesco Farioli.

Voor Ajax staat komend weekend het duel met FC Volendam op de planning. Met een mogelijke overwinning kan Ajax de touwtjes voor plek vijf weer iets meer in handen nemen. NEC staat namelijk zesde, op twee punten van de Amsterdammers. Het duel van Ajax in Volendam begint zondag 5 mei om 14.30 uur.