Engeland heeft er een opvallende supporter bij op het EK: 'Het gaat een keer gebeuren'

5 mei - 08:36

De Engelse nationale ploeg heeft er een supporter bij voor het komende EK. Niemand minder dan Pep Guardiola hoopt op een eindezegen van The Three Lions en heeft daar ook het volste vertrouwen in.

Guardiola heeft bij Manchester City de beschikking over meerdere Engelse topspelers en ziet dat de nationale ploeg de laatste jaren stappen heeft gezet. "Ik heb het gevoel, iedereen heeft het gevoel, dat het Engelse nationale team de laatste jaren bij het WK en EK stappen heeft gezet", begint de Spanjaard op de persconferentie. "Ze waren telkens zo dichtbij. Ze verloren inde finale en de halve finale. Als je iedere keer zo dichtbij komt, dan gaat het een keer gebeuren. Het is vergelijkbaar met ons. Wij waren steeds dichtbij en hielde de prijzen uiteindelijk ook omhoog. Je moet erin geloven."

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!