Nieuws

Foto's derde shirt van Barcelona lekken uit: bijzonder felle kleur voor 2024/25

Foto's derde shirt van Barcelona lekken uit: bijzonder felle kleur voor 2024/25

4 mei - 13:50

Na de uitschakeling in de Champions League rest voor FC Barcelona dit seizoen alleen nog La Liga. Toch lekte er online al foto's uit van het derde shirt voor volgend jaar. Hoe ziet het nieuwe mogelijke shirt van Barça eruit? VoetbalNieuws.nl geeft je een overzicht. 

Terwijl het huidige seizoen nog niet is afgelopen en FC Barcelona nog moet strijden met Girona voor plek twee, gaat de blik alweer naar de jaargang 2024/25. Dit seizoen speelt FC Barcelona naast het gebruikelijke Blaugrana thuisshirt in een wit uitshirt. Het derde tenue is lichtblauw. Barça gebruikt het derde shirt vooral tijdens de Europese campagne, zo ook dit seizoen in de Champions League.

Hoe ziet het nieuwe Barcelona-shirt er naar verluid uit?

Op X, het voormalige Twitter lekken verschillende beelden uit van het derde shirt van volgend jaar. Het zal in een fluoriserende geel/groene kleur zijn. Daarbij is nog een ander detail opvallend. Normaliter staat het Nike logo links op het shirt. Die plaats is nog al eens variabel geweest, maar nog niet eerder werd het logo een kwartslag gedraaid. De kenmerkende swoosh staat volgend jaar mogelijk dus op zijn kant. 

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!