Nieuws

Waar en hoe laat wordt Girona - FC Barcelona in La Liga uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Girona - FC Barcelona in La Liga uitgezonden?

4 mei - 12:05

De spanning in La Liga bereikt een hoogtepunt met een mogelijk spannende wedstrijd: Girona neemt het thuis op tegen FC Barcelona. Waar en hoe laat wordt dit duel uitgezonden? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Live Girona - FC Barcelona kijken

Voor FC Barcelona staat er veel op het spel. Door een overwinning of zelfs een gelijkspel, en afhankelijk van het resultaat van Real Madrid, kan FC Barcelona zichzelf verzekeren van een goede uitgangspositie voor de rest van het seizoen. Mocht Los Blancos namelijk verliezen, dan kan Barça het gat verkleinen tot zeven punten. Met hakken over de sloot wonnen ze van een tien koppig Valencia en de Clasico tegen Real Madrid werd met 3-2 verloren. De wedstrijd daarvoor werden zij uitgeschakeld in de Champions League door PSG.

Girona daarentegen, heeft een geweldig seizoen en maakt kans op plek twee. Met een overwinning kunnen ze zelfs over FC Barcelona heen gaan. De laatste vijf wedstrijden won Girona drie keer, maar ze verloren ook van Getafe en Atlético Madrid. Met nog vijf wedstrijden te gaan lijkt Champions League deelname bijna een zekerheid voor de ploeg.

Girona - FC Barcelona kijken

Girona – FC Barcelona begint zaterdag 4 mei om 18.30 uur in het Estadi Montilivi in Girona. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te volgen bij Ziggo Sport Select. VoetbalNieuws.nl zal tevens verslag doen. Het daarvoor bestemde liveblog komt te zijner tijd online.