Breaking news

'Ajax bereikt akkoord met Reims over Deense miskoop, Fransen betalen miljoenen'

'Ajax bereikt akkoord met Reims over Deense miskoop, Fransen betalen miljoenen'

10-08-2023 12:57 Laatste update: 13:27
1

Ajax heeft een akkoord bereikt met Stade de Reims over de transfer van Mohamed Daramy. Volgens Fabrizio Romano is een bod van 17 miljoen euro inclusief bonussen geaccepteerd. Over de persoonlijke voorwaarden wordt momenteel nog met de Deense aanvaller onderhandeld.

Lange tijd leek Daramy op weg naar de Premier League, maar de transfer naar Burnley lijkt nu echt te worden gekaapt door Stade Reims. Volgens de doorgaans goed ingevoerde Romano hebben Ajax en de Franse club een akkoord bereikt over een definitieve transfer van 17 miljoen euro inclusief bonussen. 

Daramy is zelf nog niet akkoord met de Ligue 1-club. Over de persoonlijke voorwaarden van de Deens international wordt nog onderhandeld. Pas daarna zal de deal écht in kannen en kruiken zijn. 

Daramy kwam in de zomer van 2021 voor meer dan tien miljoen euro over van FC Kopenhagen, maar wist nooit indruk te maken bij Ajax. Vorig seizoen herpakte de aanvaller zich op huurbasis bij zijn oude club. Daarmee verdient hij nu een transfer naar de Ligue 1.