Grim duidelijk na nederlaag Willem II tegen Twente: 'Hebben versterkingen nodig'

Grim duidelijk na nederlaag Willem II tegen Twente: 'Hebben versterkingen nodig'

23 januari - 09:51
Eredivisie 0 Reacties

De nederlaag tegen FC Twente is alweer de tiende op rij in de Eredivisie voor Willem II. Trainer Fred Grim verwacht dat er voor het einde van de transferperiode nog een aantal versterkingen bij gaan komen om de crisis te boven te komen.

Jizz Hornkamp staat op het punt de overstap te maken van FC Den Bosch naar Willem II, terwijl ook de naam van AZ-middenvelder Thijs Oosting genoemd wordt in Tilburg. "Het is wel de bedoeling dat er een aantal nieuwe spelers bij komt", vertelt Grim voor de camera van ESPN. "Zij zullen voor een frisse wind moeten zorgen. We zijn er druk mee bezig. Het is niet verstandig om nu op namen in te gaan. We moeten afwachten, maar het team heeft versterkingen nodig om vanuit daar verder te kunnen bouwen."

Grim is, ondanks de 0-1 nederlaag tegen Twente, tevreden met zijn spelers. "We wilden het eerste gedeelte van het duel in de wedstrijd komen, compact op eigen helft staan, Twente tot fouten dwingen en in de omschakeling toeslaan. Dat hadden we beter moeten doen, dan hadden we één, twee keer kunnen scoren."

Door de aankomende interlandperiode komt Willem II pas op 6 februari weer in actie. Dan wordt de derby tegen RKC Waalwijk gespeeld.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie