Transfernieuws

Chelsea zwaait weer speler uit: Loftus-Cheeck maakt overstap naar de Serie A

Chelsea zwaait weer speler uit: Loftus-Cheeck maakt overstap naar de Serie A

30-06-2023 19:32 Laatste update: 19:35

Ruben Loftus-Cheek verruilt zijn jeugdliefde Chelsea voor AC Milan. De 27-jarige middenvelder maakt voor ongeveer twintig miljoen euro de overstap naar San Siro.

Loftus-Cheek maakte jarenlang deel uit van de Chelsea-selectie, maar wist nooit door te breken op Stamford Bridge. Na meerdere verhuurperiodes is het nu tot een definitief afscheid gekomen. Loftus-Cheek tekent voor vier jaar bij AC Milan, waar hij Sandro Tonali moet gaan opvolgen. Hij vertrok recentelijk naar het steenrijke Newcastle United.

Loftus-Cheek lag nog maar een jaar vast bij Chelsea, maar levert The Blues volgens Italiaanse media toch nog een transfdersom van twintig miljoen euro op. Na N'Golo Kanté, Édouard Mendy, Kai Havertz en Kalidou Koulibaly is Loftus-Cheek de vijfde speler die vertrekt bij Chelsea. Mason Mount en Hakim Ziyech zijn ook hard op weg naar de uitgang.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!