Transfernieuws

'Bayern wil zelfs bij eventuele vervanger niet meewerken aan vertrek van Mazraoui'

'Bayern wil zelfs bij eventuele vervanger niet meewerken aan vertrek van Mazraoui'

30-06-2023 16:31

Bayern München wil niet meewerken aan een transfer van oud-Ajacied Noussair Mazraoui. Dat meldt de Duitse krant BILD vrijdag. De Marokkaans international zou in de belangstelling staan van Juventus, maar als de berichtgeving klopt hoeven zij niet te rekenen op zijn diensten.

Zo stelt BILD onder meer dat de Zuid-Duitsers Mazraoui niet willen laten gaan zolang er geen vervanger op rechtsachter is gevonden. Bayern hoopt binnenkort Kyle Walker van Manchester City te kunnen contracteren, maar zelfs wanneer die deal doorgang vindt, is de club niet bereid om Mazraoui te laten gaan.

De in Leiderdorp geboren verdediger speelt sinds de zomer van 2022 voor Die Rekordmeister, dat hem destijds transfervrij overnam van Ajax. Hij speelde afgelopen seizoen 26 wedstrijden voor Bayern, maar staat de laatste tijd net als Ryan Gravenberch veelal buiten de basiself. Op het WK van afgelopen winter bereikte hij met Marokko de halve finales. Zijn contract in de Allianz Arena loopt nog tot medio 2026.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!