Transfernieuws

'Het houdt niet op: ook Dybala verschijnt op radar van Saudische topclub'

'Het houdt niet op: ook Dybala verschijnt op radar van Saudische topclub'

27-06-2023 13:53

Saudische clubs hebben hun zinnen gezet op Paulo Dybala, dat meldt de Italiaanse sportkrant Il Corriere dello Sport. De sterspeler van de Romeinen heeft nog een contract tot medio 2025. Dankzij een clausule zou hij voor een bedrag van 12 miljoen euro kunnen vertrekken.

Volgens de krant is Al-Ahli het concreetst voor de komst van de Argentijn. Eerder deze week wist de club al Kalidou Koulibaly los te weken bij Chelsea. Het grote geld van de Saudische club zou een aantrekkelijke optie kunnen zijn voor de Argentijnse aanvaller, die in november zijn dertigste verjaardag viert.

Het vertrek van Dybala zou een flinke aderlating betekenen voor AS Roma. De club is al op zoek naar een vervanger voor de ernstig geblesseerde Tammy Abraham. De Engelse spits is door een ernstige knieblessure naar alle waarschijnlijkheid uitgeschakeld to 2024. Een verlies van Dybala zou Mourinho opzadelen met een groot probleem in de voorhoede.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!