Transfernieuws

NEC sluit oude bekende in de armen: Nuytinck tekent voor drie jaar in Nijmegen

NEC sluit oude bekende in de armen: Nuytinck tekent voor drie jaar in Nijmegen

23-06-2023 16:43 Laatste update: 16:47

Bram Nuytinck keert terug op het oude nest. De 33-jarige verdediger heeft voor drie jaar getekend bij NEC, waar hij in 2012 een transfer naar RSC Anderlecht afdwong.

Na zijn Belgische avontuur speelde Nuytinck ook nog bij Udinese en Sampdoria. De Nijmegenaar keert nu terug bij zijn oude liefde NEC, waar hij een contract tekent tot medio 2026. "Ik kijk ernaar uit om weer voor de club te spelen waar het voor mij allemaal begonnen is", reageert Nuytinck op de clubsite. "Ik geloof sterk in de visie en ambities van N.E.C. en ben vastberaden om bij te dragen aan het succes van de club. Het voelt goed om terug te keren en om de kleuren van de stad weer te mogen dragen."

Technisch directeur Carlos Aalbers is ook verheugd met de terugkeer van de ervaren verdediger. "Bram heeft na zijn vertrek uit Nijmegen succesvolle jaren gekend bij verschillende Europese clubs. Hij heeft op hoog niveau gespeeld in competities zoals de Serie A en de Champions League. We zijn dan ook blij om deze ervaring en kwaliteit aan het team toe te kunnen voegen, zowel op als buiten het veld", besluit Aalbers.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!