Nieuws

VN TV-gids: PEC kan promoveren, Arsenal verdedigt titel en Messi-Mbappé in actie

VN TV-gids: PEC kan promoveren, Arsenal verdedigt titel en Messi-Mbappé in actie

21-04-2023 14:15

Is er voetbal vandaag? Iets wat de échte liefhebbers zich elke dag afvragen. VoetbalNieuws zet de leukste duels op een rijtje én informeert je waar deze te volgen zijn. Neem daarnaast hier vooral zelf een kijkje welke wedstrijden er afgewerkt worden voor vandaag.

Almere City – PEC Zwolle

De wedstrijd tussen Almere City en PEC Zwolle is er misschien niet één die je als eerste op zou zetten, maar vanavond staat er iets bijzonders te gebeuren. Wanneer de Blauwvingers minimaal een gelijkspel uit vuur weten te slepen, is promotie naar de Eredivisie een feit. Na één jaar afwezigheid betekent het dat we PEC volgend jaar weer terug zien op het hoogste niveau.

Het duel tussen de twee clubs uit de Keuken Kampioen Divisie wordt uitgezonden op ESPN 3.

FC Volendam – SC Cambuur

Met FC Volendam tegen SC Cambuur staat er een ware degradatiekraker uit de Eredivisie op de rol. Voor de Friezen is het écht de laatste strohalm, in hoeverre je nog van een strohalm mag spreken. Het verschil tussen beide ploegen bedraagt elf punten (Cambuur staat 18e, Volendam 14e). Voor beide ploegen is het écht zaak om te winnen.

Het duel tussen Volendam en Cambuur wordt uitgezonden op ESPN 2.

Arsenal – Southampton

Arsenal, de koploper van de Premier League, heeft vanavond met hekkensluiter Southampton een voorgerecht. Woensdag staat het hoofdgerecht namelijk op de planning: de misschien wel kampioenswedstrijd tegen Manchester City. Voor The Gunners is het dan ook zaak om een goed resultaat te behalen tegen The Saints.

Het duel wordt uitgezonden bij ViaPlay.

Angers SCO – Paris Saint-Germain

Met Angers SCO tegen Paris Saint-Germain staat er voor de club uit Parijs één van de nog weinige wedstrijden op het programma die gewonnen moet worden om het kampioenschap veilig te stellen. Wie wil genieten van Lionel Messi en Kylian Mbappé moet zeker afstemmen. Afgelopen week hadden de twee het weer op hun heupen tegen RC Lens.

Het duel is te volgen op het open kanaal van Ziggo.