Nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Bijlow keert terug, nog één andere wijziging

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Bijlow keert terug, nog één andere wijziging

13-04-2023 10:09 Laatste update: 11:39

Justin Bijlow keert donderdagavond terug onder de lat bij Feyenoord, verwacht het Algemeen Dagblad. De Rotterdammers voeren naar verwachting twee wijzigingen door.

Bijlow raakte aan het begin van de tweede seizoenshelft geblesseerd maar traint alweer een aantal weken mee bij Feyenoord. De sluitpost werd vervangen door Timon Wellenreuther, maar keert nu weer voor het eerst terug in de selectie. Volgens Arne Slot is Bijlow de eerste doelman van Feyenoord wanneer hij bij de selectie zit.

Naast Bijlow lijkt ook Jahanbakhsh zijn rentree te gaan maken in de basisopstelling. De Iraniër moest vlak voor het begin van de wedstrijd tegen RKC Waalwijk nog afhaken wegens een blessure, maar lijkt op tijd fit voor het duel met Roma. Dat gaat ten koste van Igor Paixão, die afgelopen weekend twee keer tot scoren kwam.

Bij Roma staat er naar alle waarschijnlijkheid één Nederlander in de basis. Die persoon is volgens het AD Georginio Wijnaldum. De middenvelder keert na lange tijd terug in De Kuip, net als Rick Karsdorp die naar verluidt op de bank begint.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Bijlow; Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman; Wieffer, Szymanski, Kökcü; Jahanbakhsh, Giménez, Idrissi

Vermoedelijke opstelling AS Roma: Patricio; Mancini, Smalling, Ibanez; Zalewski, Matic, Cristante, Spinazzola, Wijnaldum, Dybala; Abraham

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!