Nieuws

The Athletic: Ward kon door privé-situatie niet aan verwachtingen Ajax voldoen

The Athletic: Ward kon door privé-situatie niet aan verwachtingen Ajax voldoen

31-03-2023 17:14

Julian Ward komt niet naar Ajax omdat de Engelsman niet kan voldoen aan de verwachtingen van de Amsterdamse club, meldt The Athletic. Daarmee spreekt de Britse krant De Telegraaf tegen, die juist aangaf dat het aan 'desastreuse gesprekken' met algemeen directeur Edwin van der Sar lag.

De Engelse kwaliteitskrant meent dat Ward eerst een pauze in wil lassen voordat hij weer aan de slag gaat in de voetbalwereld. Bij Ajax is er haast geboden en vroeg de club of Ward in juli al kon instappen. De Engelsman kon deze belofte niet maken en ziet daarom af van een carrière in de hoofdstad. De Telegraaf schetst een andere situatie en meent dat Ward teleurgesteld zou zijn in de daadkracht van de Amsterdammers.

Ajax heeft na het vertrek van Marc Overmars het technisch hart nog niet in ere kunnen herstellen. Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar, liefkozend H2 genoemd, zijn er niet in geslaagd het gewenste niveau naar de club te brengen. Wel werden Antony en Lisandro Martínez voor topbedragen verkocht. Het is de verwachting dat Hamstra de komende dagen nog zijn contract laat ontbinden bij Ajax.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!