Transfernieuws

'Chelsea hakt de knoop door en legt 120 miljoen neer voor WK-winnaar'

'Chelsea hakt de knoop door en legt 120 miljoen neer voor WK-winnaar'

30-01-2023 16:48
1

Chelsea lijkt snel de transfersoap rondom Enzo Fernández te willen afronden. De Argentijn heeft een ontsnappingsclausule van 120 miljoen euro bij Benfica en The Blues lijken eindelijk bereid dat enorme bedrag op tafel te leggen.

Volgens onder meer The Athletic heeft Chelsea eindelijk het volledige bedrag van 120 miljoen euro ingediend. Chelsea meldde zich weken geleden al voor de WK-winnaar en beloofde destijds met het volledig bedrag aan te komen, maar krabbelde vervolgens terug en probeerde te onderhandelen. Trainer Roger Schmidt stoorde zich immens aan de praktijken van Chelsea en haalde, zonder de club specifiek te noemen, al uit naar de Engelse club. 

Fernández zou volgens Portugese media al een vergoeding van enkele miljoenen hebben gekregen vanwege de stress die met de transferperikelen gepaard ging. Chelsea heeft nu echter het volledige bedrag ingediend en vanwege de clausule kan Benfica dat niet weigeren. Chelsea wil voor dinsdagavond de deal rondhebben. Fernández speelde zich tijdens de WK in de kijker en mag sindsdien rekenen op de interesse van de Premier League-club, die teleurstellend tiende staat in de competitie. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!