Transfernieuws

'Hoedt wordt verlost van Anderlecht, Engelse club op hoofdlijnen akkoord'

'Hoedt wordt verlost van Anderlecht, Engelse club op hoofdlijnen akkoord'

30-01-2023 14:43

Wesley Hoedt lijkt zich gaan klaar te maken voor een avontuur in Engeland. RSC Anderlecht en Watford zijn 'op hoofdlijnen akkoord' wat betreft een overstap van de 28-jarige centrale verdediger.

Voetbal International weet te melden dat Hoedt hard onderweg is naar de nummer vier van de Championship. De verdediger kwam niet meer aan speeltijd toe in Brussel en mag het nu elders proberren. Hoedt gaat een contract voor tweeënhalf jaar tekenen bij The Hornets.

Hoedt is bekend met het Engelse voetbal en speelde eerder al voor Southampton. De verdediger krijgt met de overstap zelfs een kans in de Premier League terecht te komen, aangezien Watford nog altijd in de race is om te promoveren naar het hoogste niveau. Hoedt kwam eerder uit voor onder meer AZ, SS Lazio en Celta de Vigo. Het bedrag dat Watford overmaakt voor de diensten van Hoedt is onbekend. De verdediger staat tot 2025 onder contract bij Anderlecht.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!