Nieuws

'Nieuwe details bekend: ongeduldige Memphis ziet af van percentage transfersom'

'Nieuwe details bekend: ongeduldige Memphis ziet af van percentage transfersom'

19-01-2023 10:13

Memphis Depay heeft concessies moeten doen in de contractonderhandelingen met Atlético Madrid, meldt Marca. Volgens de Spaanse krant ontvangt de Oranje-international geen percentage van de transfersom, waar hij volgens zijn contract wel recht op heeft.

Memphis kijkt al een lange periode uit naar een vertrek bij FC Barcelona. De 28-jarige aanvaller kan na de komst van sterspeler Robert Lewandowski rekenen op weinig speelminuten. Desondanks gaf trainer Xavi onlangs in een interview aan dat hij zijn gehele selectie intact wilde houden. De Oranje-international heeft zijn transfer toch min of meer kunnen forceren, door af te zien van vijftien procent van de transfersom die Atlético Madrid voor hem zal betalen, schrijft Marca.

Eerder op de donderdag meldde het Spaanse Mundo Deportivo al dat Memphis deze donderdag nog gepresenteerd gaat worden als speler van Atlético Madrid. De Nederlander sloeg woensdag de training bij FC Barcelona al over en stapt donderdag op het vliegtuig naar Madrid om de medische keuring te ondergaan.  De verwachting is dat Memphis een contract tot 2025 gaat tekenen bij Los Colchoneros. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!