Nieuws

Schreuder te spreken over debuut Rulli: 'Rustig aan de bal en heel veel ervaring'

Schreuder te spreken over debuut Rulli: 'Rustig aan de bal en heel veel ervaring'

12-01-2023 09:10

Alfred Schreuder is te spreken over het debuut van Gerónimo Rulli. De nieuwe aanwinst van Ajax mocht woensdag zijn eerste minuten maken in het bekerduel met FC Den Bosch en maakte een goede indruk.

Ajax miste de nodige namen, maar boekte een eenvoudige 2-0 overwinning en bereikte de volgende ronde van de KNVB Beker. Schreuder sprak na afloop van het duel met ESPN en lichtte onder meer het debuut van Rulli uit, die een rustige indruk maakte. "Dat zagen we ook al gelijk op de trainingen. Dat hebben we ook gezien in de analyse van hem. Hij is rustig aan de bal en heeft veel ervaring op het hoogste niveau. Hij maakt zich niet druk als hij een terugspeelbal krijgt", meent de trainer van Ajax. 

Het is de bedoeling dat Rulli binnenkort de eerste doelman wordt bij Ajax. Het houdt in dat Remko Pasveer en Maarten Stekelenburg een plekje opschuiven in de rangorde van de Amsterdammers. De verwachting is dat Jay Gorter wordt verhuurd en elders speelminuten op gaat doen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!