Transfernieuws

Lang heeft bijzonder verzoek voor Club Brugge: '#25 nooit meer aan iemand geven'

Lang heeft bijzonder verzoek voor Club Brugge: '#25 nooit meer aan iemand geven'

04-01-2023 09:54
4

Ruud Vormer verlaat Club Brugge voor Zulte Waregem, wat volgens Noa Lang niet onopgemerkt moet blijven. De Nederlandse aanvaller stelt dat het rugnummer van zijn collega nooit meer aan iemand anders vergeven moet worden.

Na een kleine negen jaar trouwe dienst zit er het op voor Vormer in het blauw-zwarte shirt van Club. De Nederlander heeft met Zulte Waregem een andere club gevonden in België. De voormalig Eredivisiespeler droeg nummer 25, een nummer dat volgens Lang voor eeuwig aan hem verbonden moet blijven.

Het legende-stempel dat Lang hiermee op Vormer drukt zal waarschijnlijk komen door de successen die hij met Brugge heeft behaald. In totaal werd de middenvelder vier keer kampioen van België en pakte hij zelfs één keer de Gouden Schoen van de Jupiler Pro League.

Mocht de suggestie van Lang daadwerkelijk worden gehonoreerd, dan zou nummer 25 het derde nummer ooit zijn dat aan geen enkele speler bij de Belgisch topclub wordt vergeven. Nummer 23 is uit de roulatie wegens het overlijden van François Sterchele, terwijl nummer 12 naar de supporters wijst.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!