Nieuws

'Ultra's Paris Saint-Germain zorgen voor gespannen sfeer tussen Messi en Mbappé'

'Ultra's Paris Saint-Germain zorgen voor gespannen sfeer tussen Messi en Mbappé'

31-12-2022 10:24 Laatste update: 10:26

Paris Saint-Germain vreest dat er wel eens problemen kunnen ontstaan tussen Kylian Mbappé en Lionel Messi. Volgens Le Parisien draagt de harde kern van de Parijzenaren hier voor een groot deel aan bij.

Volgens de krant uit de Franse hoofdstad zou de relatie tussen de twee vedetten op spanning staan sinds de WK-finale. Na een zinderend slotstuk was het destijds Messi die ten koste van Mbappé de wereldbeker omhoog hield. Laatstgenoemde besloot om drie dagen vakantie te nemen, terwijl de Argentijn nog altijd van de zijne geniet.

Tijdens de met 2-1 gewonnen wedstrijd van PSG tegen RC Strasbourg waren het de ultra’s van de Franse topclub die Mabppé een hart onder de riem staken met een spandoek: 'Kylian, de toekomst is van jou. Topscorer van het WK, een puur product uit Parijs. Jij bent de kampioen', was te lezen. Le Parisien heeft een vermoeden dat hier ook een stukje provocatie richting de échte wereldkampioen is.

Of het nu een fraaie actie is of niet, het spandoek gaf Mbappé wel de kracht om gelijk weer belangrijk te zijn. De aanvaller was goed voor de winnende treffer tegen Strasbourg. Net als in de WK-finale maakte hij hem vanaf de stip, waarna hij zijn vreugde uitte bij fans die hem zo lief hebben.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!