Transfernieuws

'Vormer (34) kan kiezen uit twee clubs; terugkeer Nederland helemaal uitgesloten'

'Vormer (34) kan kiezen uit twee clubs; terugkeer Nederland helemaal uitgesloten'

25-12-2022 12:52 Laatste update: 12:55

De op een zijspoor geraakte Ruud Vormer kan volgens informatie van Het Laatste Nieuws zijn carrière vervolgen bij Zulte Waregem of KV Kortrijk. Beide Belgische clubs zijn concreet voor de Nederlander.

De inmiddels 34-jarige Vormer kwam in de afgelopen vijf maanden tot welgeteld nul speelminuten, maar staat nog altijd onder contract bij Club Brugge. 'De interesse die er vorige zomer was van Zulte Waregem (nummer zestien van België, red.), is er evenwel nog steeds', meldt HLN. Het is maar de vraag of de international de stap naar de laagvlieger daadwerkelijk zet, denkt de krant.

Een terugkeer naar Nederland is evenwel 'helemaal uitgesloten'. Een overstap naar KV Kortrijk - de huidige nummer zeventien van de ranglijst - is een andere optie voor Vormer. 'Het is afwachten of het boegbeeld van Club toch de stap zet met het oog op speelminuten en een mogelijk toekomstplan.' Het contract van de 34-jarige rechtspoot verloopt medio 2023 bij Blauw-Zwart.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!