Nieuws

Spelers Marokko bezoeken Nouri: 'Appie krijgt alles mee en is superblij'

Spelers Marokko bezoeken Nouri: 'Appie krijgt alles mee en is superblij'

11-12-2022 17:59

Abdelhak Nouri krijgt alles mee van de WK-stunt van Marokko en is enorm blij, bevestigt zijn broer Mo tegenover de NOS. De spelers van Marokko komen vaak op bezoek bij de familie en dat doet de voormalig voetballer goed.

Mo Nouri spreekt tegenover de NOS over de goede tijd die de familie beleeft in Qatar. "De spelers komen bij ons op bezoek, vragen of ze iets voor Appie kunnen doen. Dat vind ik echt mooi. Appie krijgt alles mee en is superblij. Hij lacht en kijkt uit naar de halve finale. Hij wordt zeker niet vergeten en dat doet ons als familie veel. We zijn enorm dankbaar", zegt Mo. "Ik heb niet geslapen, ben eigenlijk nog steeds wakker."

De broer van Appie gelooft in nóg een stunt aan de kant van Marokko. "Als je al zover gekomen bent en je hebt gewonnen van Spanje en Portugal, waarom kun je dan ook niet Frankrijk verslaan?!" Frankrijk had moeite met Engeland in de kwartfinale, maar trok een 2-1 overwinning over de streep.

Het is de vraag of Sofyan Amrabat fit genoeg is om mee te doen. "Ik had vanmorgen Sofyan aan de lijn en hij is totall los. Alles doet pijn. Vanaf de eerste wedstrijd heeft hij alles meegedaan. En zoals je weet moet hij veel lopen. Er is eigenlijk te weinig tijd om te herstellen. Hij is bekaf", besluit Mo Nouri.