Nieuws

Waar en hoe laat wordt Bayer Leverkusen - AS Roma in de Europa League uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Bayer Leverkusen - AS Roma in de Europa League uitgezonden?

9 mei - 11:15 Laatste update: 18:28

De Europa League biedt weer een spannende confrontatie, dit keer in de BayArena, waar Bayer Leverkusen het opneemt tegen AS Roma. De inzet is hoog, want beide teams strijden om een plek in de finale. Waar en hoe laat kun je deze cruciale wedstrijd volgen? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Live Bayer Leverkusen - AS Roma kijken

Bayer Leverkusen, onder leiding van Xabi Alonso, kan geschiedenis schrijven. Met een reeks van 48 ongeslagen wedstrijden hebben ze het record van Benfica geëvenaard. Een ongeslagen resultaat tegen AS Roma zou betekenen dat Leverkusen alleenheerser wordt qua duur van ongeslagen zijn in competitieverband. In hun laatste duel domineerden ze Eintracht Frankfurt met een overtuigende 1-5 overwinning, waarbij Jeremie Frimpong kort na zijn invalbeurt scoorde.

Voor AS Roma, die thuis met 0-2 verloor tegen de Duitsers, ligt de nadruk op het omkeren van het lot in de returnwedstrijd. Ondanks een gelijkspel tegen Juventus, waarbij Tammy Abraham meerdere kansen miste, blijft het team strijden voor een plek in de Champions League. Het winnen van de Europa League zou voor hen een directe route naar Europees voetbal betekenen.

Op welke zender is Bayer Leverkusen - AS Roma te zien?

Bayer Leverkusen - AS Roma begint op donderdag 9 mei om 21.00 uur. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te volgen op ESPN 3. VoetbalNieuws.nl zal tevens verslag doen. Het daarvoor bestemde liveblog komt te zijner tijd online.

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!